Energialeikkaus

Ihan alkuun haluan muistuttaa, että tässä blogissani puhun vain omista kokemuksistani. Oma-aloitteisesta asioiden tutkimisesta eivätkä nämä kirjoitukseni ole yleistä ekokampaajien asennetta tai mielipiteitä vaan täysin minun henkilökohtaisia mietteitäni ja pohdintoja.

Mutta siihen energialeikkaukseen: Energialeikkaus aloitetaan aina intialaisella päähieronnalla. Tämän jälkeen hiukset pestään ja leikataan sovittuun malliin.
Usein malli pohjautuu kuitenkin kerrostukseen eikä leikkauksessa suosita teräviä kulmia. Leikkauksessa otetaan huomioon hiustesi luonnolliset kasvusuunnat sekä pyörteet.  Hiuksia leikataan ja kammataan kunnes ne ovat kuivat. Hiusta ei föönata (ellei kyseessä ole ranteen paksuinen poninhäntä). Leikkaus on erittäin tarkka ja tekninen. 

Mitä energiapuoleen tulee onkin sitten jotain ihan muuta. Olen siinä mielessä erikoinen ekokampaaja, että vaadin tieteellisiä selityksiä tuntemuksilleni ennen kuin uskallan niin sanotusti hurahtaa yhtään mihinkään. Vaikka lapsesta asti olen tuntenut ihmisten välisiä energioita ja vaikkapa huoneen tunnelman kun astun siihen, en oikein silti ole uskaltanut luottaa siihen. Sinäkin lukijani varmasti osaat samaistua tähän myös. Kyllä sen vaan tuntee jos jokin on vinossa. Samalla tavalla saatat tuntea kampaajan välittämän hyvän energian ja saat paistatella pelkästään hyvissä viboissa.  Minulle on useampi asiakas kertonut tuntevansa lämpimien aaltoja kulkevan sisällään, kun heitä hieron. Kaikki tuntemukset ovat ok. Eivätkä kaikki välttämättä tunne mitään suurempaa.

Intialaisen päähieronnan aikana monet näkevät värejä, kokevat yliluonnollisia olotiloja, muistavat vanhoja traumoja tai nukkuvat elämänsä parhaat päikkärit. Tämä taasen on niin yksilöllistä kun on sormenjälki. Se miten sinä koet tämän hoitokokonaisuuden riippuu siitä kuinka valmis olet tuntemaan näitä tunteita jotka sisältäsi kumpuavat ja uskallatko "katsoa" värejä jotka näkyvät aina kun suljet silmäsi jos osaat asennoitua oikein. Ja ettet pelkää sekoavasi jos menet syvälle sisimpääsi hetkeksi. Energiaeikkauksen jälkeen olo voi olla mitä vaan mutta yleensä keveä ja rentoutunut. Hiukset laskeutuvat kauniisti ja malli noudattaa sinun hiuksesi luonnollisia kasvusuuntia ja pyörteitä jolloin hiustenlaitto kotonakin on helpompaa.




Palataanpa taas ystävääni tieteeseen. Hengellisyys (enkä tarkoita tällä uskontoja vaan enemmänkin alitajuntaa ja sisimmästä kumpuavia oivalluksia ) ja tiede eivät ole toisiaan pois sulkevia asioita. Tästä puhuu mm. Dalai Lama. Tiede ja hengellisyys voivat kulkea käsi kädessä ja joitain ihmisiä (kuten minua) tiede voi auttaa antamaan luvan kokea myös näitä välillä uskomattomalta kuulostavia asioita.

Kerronpa hieman nyt näistä "väreistä" joita myös minä näen ollessani hemmoteltavana. 
Olen sattunut lueskelemaan paljon myös meidän umpirauhasjärjestelmästä. Erityisesti käpyrauhasesta josta käytetään myös nimitystä "kolmas silmä".  
Käpyrauhasen toiminta on aika hurjaa. Se erittää aivoissamme DMT-hormonia (dimethyltryptamine).
tätä hormonia erittyy nukkuessamme ja väittämien mukaan kuolemamme hetkellä. 
Väitetään, että valaistuneet ihmiset ovat saaneet käpyrauhasensa tuottamaan tätä hormonia hereillä olleessaan ja kykenevät näkemään hallusinaatioita. Tai me joiden käpyrauhanen on kalkeutunut kutsumme niitä hallusinaatioiksi. 
Kerron tämän siksi, että ainakin minun on helpompi panikoimatta antautua tunteiden ja värien vietäväksi, kun pystyn järkeilemään, että käpyrauhaseni siellä vaan nyt tuuttaa vähän  DMT:tä minun kroppaani.
Nämä ovat hirvittävän mielenkiintoisia asioita mutta tämä ei ehkä ole oikea paikka syventyä niihin tämän enempää. 

Lueskelin tuossa keskustelupalstojen kommentteja energialeikkauksesta ja tulin siihen lopputulemaan, että jos olet skeptinen ja odotat, että joku saa sinulle aikaan WOW-fiiliksen tai tukkasi näyttää yhtäkkiä joltain aivan muulta, olet väärässä paikassa. Energiat ovat niitä varten jotka uskovat niihin tai haluavat uskoa niihin. Parhaimmillaan kokemus voi olla todella puhdistava henkisesti. Mutta sinun tehtäväsi on antautua hetkelle. Pitää mieli avoinna uusille kokemuksille ja unohtaa negatiiviset ennakkokäsitykset. Jos tämä kaikki on sinusta niin sanottua höpö höpöä niin energialeikkaus ei ehkä ole sinun juttusi. Pitäydy silloin tavallisessa leikkauksessa, jonka aikana rupatellaan kuulumiset ja naureskellaan. Energialeikkaus tehdään hiljaisuudessa tai rauhallinen musiikki taustalla mutta se ei ole hetki juoruilla naapurista tai valittaa pomosta. Se on hetki jolloin käännyt itseesi ja unohdat kaiken muun. Ja tämä voi olla myös erittäin raskasta tai erittäin antoisaa.

Minä sain viime lähijaksolla olla hemmoteltavana. Kokemukseni oli ihanan ihmeellinen. Hieronta nosti pintaan vanhoja murheita joita olen turhaan kantanut mukanani ja leikkaus siivosi ne lattialle pois minun harteiltani. Itkin päähieronnan aikana ja itkin leikkauksen aikana. Nukuin ja tajusin olevani itselleni ihan liian ankara ja pitäisi antaa itselleen lupa levähtää. Ehkäpä lasken sen kvanttifysiikan kirjan välillä alas ja rentoudun. En mene sen enempää omiin kokemuksiini, ne ovat liian henkilökohtaisia. Ehkä juuri siksi tietoa energialeikkauksesta on verraittain vaikea löytää sillä se on jotain mikä tapahtuu vain sinun mielessäsi ja on vain sinulle.

terve hius kihartuu helposti


Kävin pian uudestaan samassa operaatiossa jossa tunsin todella tasapainottuvani. Kokemus oli hyvin erilainen sillä kyseessä oli eri kampaaja ja minä erilaisessa mielentilassa. Molemmat kokemukset olivat mullistavia ja hyviä. Toinen ehkä enemmän "myllertävä" (onko se edes sana?) ja toinen rauhoittava.
Kiteyttäisin tämän "kuurini" niin, että ensimmäisessä hoidossa kaiveltiin vanhat roskat kaapeista ja heivattiin roskikseen. Kun taas viimeinen oli lopullisten pölyjen pyyhkimistä ja peilien kiillottamista. Hienosäätöä joka pyyhki mieleni ihastuttavan kirkkaaksi.
Suuret kiitokset molemmille kampaajilleni olette älyttömän tärkeitä minulle  <3

Me olemme kaikki energiaa. Kun mennään atomitasolle olemme vain kasa hurjasti väriseviä atomeja ja kun kosketamme toisiamme tai olemme toistemme lähellä, vaihdamme energioitamme. Ne sekoittuvat ja ottavat toisistaan vaikutteita. Puut ovat energiaa, vesi on energiaa, kännykkämme surisevat energiaa.
Mitäpä jos välittäisimme ympärillemme vaan hyvää energiaa ajattelemalla itsestämme ja muista kauniita asioita. Näin saadaan aikaan enemmän ja enemmän positiivista energiaa.
 Sulje välillä uutiset ja lakkaa vetämästä itseäsi mukaan median negatiivisiin viesteihin. Näin pysyt itse hyvillä taajuuksilla, kuten minulla on tapana sanoa.

Ihanaa loppuviikkoa ja muistakaa unelmoida!







Kommentit

  1. Nämä sun blogisi ovat kyllä niin ihanaa luettavaa. Kiitos että jaat tämän meidän kanssamme. 😊

    VastaaPoista
  2. ihana kuulla, että minun jutut kiinnostaa :D Jos ravinto kiinnostaa enemmänkin, kannattaa vilkuilla myös Zygäzyby blogiani jota tässä herättelen uudelleen http://zygazyby.blogspot.com/2019/01/autophagy-ja-insuliini.html

    VastaaPoista

Lähetä kommentti